Saverium

Saverium – nemt og hurtigt overblik over lånemuligheder

Der findes mange forskellige lånemuligheder, og det kan være svært at finde ud af, hvilket lån der passer bedst til dig. Ved at sammenligne lån kan du sikre dig, at du får det bedst mulige tilbud.

Her hos Saverium gør de det nemt for dig at sammenligne lån. De viser dig en række forskellige lån fra forskellige långivere og hjælper dig med at finde det bedste lån til dine behov. Saverium kan hjælpe med alt fra erhvervslån og realkreditlån til personlige lån og samlelån.


Lånebeløb
3.000 - 500.000

ÅOP

3,34% - 24,99%

Alderskrav

18 år

Afbetaling

12 - 180 mdr

Annonce

Få straks svar fra op til 7 banker


Eksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-34,99 %.

Hvad er et samlelån?

Et af de lån, Saverium samler flest tilbud ind på, er samlelån, der giver dig mulighed for at betale flere gældsforpligtelser ved at samle dem til en enkelt månedlig betaling. Dette kan være med til at forenkle din økonomi og gøre det lettere at holde styr på dine betalinger, ligesom det kan hjælpe dig med at spare penge på renteudgifter. Der findes mange forskellige typer af konsolideringslån, så det er vigtigt sammenligne dine muligheder for at finde den bedste til dine behov.

Hvad er fordelene ved samlelån igennem Saverium?

Der er flere potentielle fordele ved at samle din gæld, herunder at forenkle dine månedlige betalinger, spare penge på renteudgifterne og forbedre din kreditvurdering. Ved at samle din gæld til en enkelt månedlig betaling kan du også frigøre nogle ekstra penge hver måned, som du kan bruge til at betale din gæld endnu hurtigere af.

Saverium tilbyder også en række unikke fordele, der kan gøre det endnu mere fordelagtigt at samle din gæld. For eksempel tilbyder de et utroligt lavt åbningsgebyr på 3.000 kroner, hvilket betyder, at du relativt billigt kan samle din gæld og begynde at spare penge på renter allerede om et par måneder!

“Jeg overvejer at optage et kviklån, kan jeg bruge Saverium?”

Ja! Saverium tilbyder også et samlet overblik over kviklån, hvis du opfylder følgende kriterier:

  • Bosiddende i Danmark og har et NemID.
  • Dansk telefonnummer og personnummer.
  • Bosat i Danmark. Dette omfatter ikke beboere i Grønland og Færøerne.
  • Du er fyldt 18 år. Nogle banker kan dog have andre aldersgrænser og kan basere deres beslutninger om at yde et lån på disse grænser.
  • Du er ikke registreret i RKI og Debitorregisteret.

Hvis du opfylder alle krav kan du nemt- og hurtigt udfylde et ansøgningsskema og modtage et Saverium kviklån tilbud inden for få timer. Det er en utrolig god idé at sammenligne kviklån hos steder som Saverium, da kviklån ofte er forbundet med høje omkostninger og risiko.

Saverium-dk

Hvorfor er risikoen ved kviklån så høj?

Rentesatserne på kviklån er ofte meget høje, hvilket kan gøre det svært at betale lånet tilbage. Desuden er tilbagebetalingsperioden ofte meget kort, hvilket også kan gøre det svært at tilbagebetale lånet fuldt ud. Hvis du ikke betaler eller kommer for sent med en betaling, kan du også blive opkrævet høje gebyrer, hvilket kan øge beløbet yderligere – det kaldes også renters rente.

Renters rente – kort fortalt

Rentesatsen på et kviklån er den pris, du betaler for at låne penge. Jo højere renten er, jo dyrere bliver lånet. Den årlige rente i procent (ÅOP) er de årlige omkostninger ved at låne penge, inklusive alle gebyrer og omkostninger. Jo lavere de årlige omkostninger i procent, jo bedre.

Billån hos Saverium

Der er mange forskellige faktorer at tage hensyn til, når du optager et billån, og det kan være svært at vide, hvilket lån der er bedst for dig. Ved at sammenligne lån kan du sikre dig, at du får den bedst mulige aftale.

Når du sammenligner billån, er der flere ting, du skal tage hensyn til:

  • Rentesatsen: Dette er den pris du betaler for at låne penge, og det er en vigtig faktor i de samlede omkostninger ved dit lån.
  • Lånets løbetid: Dette er den tid, du har til at tilbagebetale lånet, og det vil påvirke, hvor meget du skal betale tilbage hver måned.
  • De månedlige betalinger: Dette er det beløb, du skal tilbagebetale hver måned, og det vil påvirke dit budget.
  • De samlede omkostninger ved lånet: Dette er den samlede omkostning for lånet, inklusive renter og gebyrer, og det hjælper dig med at sammenligne forskellige lån.

Kan jeg stole på Saverium?

Ja! På Saverium TrustPilot har de fremragende anmeldelser og en samlet vurdering på 4,6 fordelt ud på 115 anmeldelser. De har kontorer i Danmark, men er oprindeligt en finsk virksomhed.

De er en af de mest populære sammenligningssider for lån i Danmark og har hjulpet et utal mennesker med at spare penge på deres lån.

FAQ

Hvor mange penge kan jeg låne i dag?

Hos Saverium tilbydes der lån på op til 500.000 kroner.

Hvad er alderskravet ved at få lån her?

Det kræver at du er mindst 18 år for at kunne komme i betragtning til at låne penge.

Er Saverium en bank?

Saverium er ikke en bank, men indhenter tilbud fra flere forskellige banker, som de samarbejder med.

 

ALLE LÅN SAMLET

Saverium-dk

Scroll til toppen