Letfinans

Skab overblik og luft i økonomien med Letfinans!

Letfinans er et online værktøj til sammenligning af forskellige lånetilbud, der hjælper dig med at holde overblikket og træffe smartere økonomiske beslutninger omkring dine lån.

De er en af Danmarks største låneformidlere og har i skrivende stund hjulpet over 50.000 danskere med at spare penge på deres lån. Deres hjemmeside viser at den gennemsnitlige bruger har sparet 11.723 kroner pr. år på at få sit lån igennem dem – hvilket rundt-regnet svarer til hele 976 kroner i måneden.

Letfinans lånesammenligning er en gratis tjeneste og tilgængelig for alle med en internetforbindelse.

Lånebeløb
10.000 - 500.000

ÅOP

3,49% - 24,99%

Alderskrav

18 år

Afbetaling

12 - 180 mdr

Annonce

Hurtigt svar - Høj Godkendelsesrate - Ansøg på KUN 2 minutter.


Eksempel: Ved samlet kreditbeløb på 125.000 kr. over 10 år, tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.300 - 2.552 kr. Variabel Debitorrente: 3,55 - 19,80 %. ÅOP: 4,28 - 24,34 %. Saml. kreditomk.: 31.008 - 181.252 kr. Saml. tilbagebet.: 156.008 - 306.252 kr. Stiftelsesomk.: 2.125 – 7.488 kr. Mdl. gebyr: 33-40 kr. Fortrydelsesret: 14 dage. Løbetid 12-144 mdr.

Hvilke typer lån sammenligner Letfinans?

Letfinans lånetilbud fra flere banker lader dig sammenligne næsten alle typer lån, herunder personlige lån, erhvervslån, lån til bil og meget mere. Ved at bruge lånetilbuddet sikrer du, at du får de bedste vilkår og den laveste ÅOP. Det er ikke bare penge sparet, det er også nedsat risiko.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er den årlige rente i procent og beskriver prisen for at låne penge over et år. Jo lavere den årlige rente, jo billigere er lånet. Når du sammenligner lån på Letfinans, viser de dig de samlede omkostninger for hvert lån hos de forskellige långivere, så du nemmere kan træffe en informeret beslutning om, hvilket lån der er det rigtige (og billigste) for dig.

Samlelån – hvad er det, og hvorfor bør jeg overveje det?

Et samlelån er et enkelt lån, der betaler flere gældsforpligtelser. Det kan bruges til at betale gæld med høj rente, f.eks. kreditkort, eller til at forenkle dine månedlige betalinger til en enkelt betaling. Når du sammenligner lån på Letfinans, kan du vælge at se tilbud på samlelån.

Letfinans-dk

Hvorfor er samlelån smart?

Der er flere grunde til, at et samelån kan være fordelagtigt.

  • For det første kan du spare penge på rentebetalingerne ved at konsolidere din gæld i ét lån med en lavere rente.
  • For det andet kan det forenkle dine månedlige betalinger, hvilket gør det lettere at holde styr på din økonomi.
  • For det tredje kan det hjælpe dig med at forbedre din kreditvurdering ved at vise, at du forvalter din gæld på en ansvarlig måde.

Kan alle låne penge på Letfinans?

Nej, da Letfinans kun arbejder med velrenommeret banker, skal du også opfylde følgende:

  • Du er minimum 21 år gammel
  • Fast indkomst på mindst 180.000 kroner, det svarer til en fast løn på 15.000 kroner i måneden
  • Du er ikke registreret i hverken debitorregistret eller hos RKI

Hvor meget kan jeg låne hos Letfinans?

Det beløb, du kan låne, afhænger af långiverens vurdering af din individuelle økonomiske situation. Som hovedregel kan du dog normalt låne mellem 10.000 og 500.000 kr. hos Letfinans.

Hvad er tilbagebetalingsbetingelserne?

Tilbagebetalingsbetingelserne varierer afhængigt af långiveren og lånebeløbet, men du kan normalt vælge mellem 1 og 15 år.

Kan jeg stole på Letfinans?

Ja. Letfinans er en dansk virksomhed med hovedkontor i København. De er godkendt af Finanstilsynet og er underlagt dets tilsyn. Letfinans har også over 250 anmeldelser på TrustPilot og ligger på 4,5 i rating ud af 5, så du kan roligt bruge deres services uden at skulle være nervøs for din sikkerhed.

Letfinans er også en del af e-mærket, der i mere end 20 år har været pejlemærket for god- og sikker Internethandel.

Hvorfor bør jeg gennemgå mine lån hos Letfinans?

Der er flere grunde til at gennemgå dine lån hos Letfinans regelmæssigt:

  • For det første er det gratis. Det koster ikke noget at bruge tjenesten, så du har intet at tabe ved at tjekke, om du kan få en bedre aftale andre steder.
  • For det andet tager det kun et par minutter. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste nogle grundlæggende oplysninger om dit nuværende lån, og Letfinans klarer resten.
  • For det tredje kan det spare dig en masse penge. Ved at finde et billigere lån kan du spare tusindvis af kroner i løbet af lånets løbetid på renters rente og diverse gebyrer.

Renters Rente – hvad er det?

Rentesatsen er den pris, du betaler for at låne penge, og den udtrykkes normalt som en procentdel af det beløb, du låner. Jo højere renten er, jo mere skal du betale tilbage i renter i løbet af lånets løbetid.

Fantastisk kundeservice

Letfinans tilbyder kundeservice i høj kvalitet og står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige lån. Når det handler om at få de bedste vilkår til sit lån, er det bedre at spørge én gang for meget end én gang for lidt.

FAQ

Hvem ejer Letfinans?

Letfinans er ejet af Leadwise A/S

Hvor stort et lån kan jeg få ved Letfinans?

Det største beløb du kan låne er 500.000 kr.

Hvor gammel skal jeg være for at få et lån?

Minimums kravet er 18 år

 

ALLE LÅN SAMLET

 

Letfinans-dk

 

Scroll to Top