Lendo

Lendo – skab overblik over de bedste lån 2023

Lendo er en lånesammenligningstjeneste, der gør det nemt for dig at få og sammenligne lånetilbud fra op til 18 forskellige banker og långivere.

Deres mission er at hjælpe danskere med at få bedre lån med en vision om at ændre magtbalancen på lånemarkedet, så kunderne står stærkest. Lendo sammenligner långiveren og ønsker at øge konkurrencen mellem diverse banker og långivere, så det i sidste ende er dem, der kæmper om kunderne – og ikke omvendt.

Ved at skabe en større gennemsigtighed på lånemarkedet, behøver du ikke at skulle bekymre dig om at finde det bedste lånetilbud og være i tvivl om du kunne have fået et bedre lån.

 

Lånebeløb
20.000 - 1.000.000

ÅOP

4,58% - 24,99%

Alderskrav

18 år

Afbetaling

12 - 180 mdr

Annonce

Èn ansøgning - 20 banker - Udfyld ansøgning på 2 min. - Modtag flere lånetilbud Gratis.


Eksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 120.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %.

 

Hvilke type lån kan jeg sammenligne på Lendo?

Du kan bruge Lendo’s lånetjeneste til at sammenligne forskellige typer lån, herunder:

  • Realkreditlån: Realkreditlån er et lån, som du optager for at købe en ejendom. Ejendommen bruges som sikkerhed for lånet, hvilket betyder, at banken kan sælge ejendommen for at dække omkostningerne ved lånet, hvis du ikke betaler dine afdrag, hvis du ikke betaler tilbage.
  • Forbrugslån: Et forbrugslån er et lån, som du kan optage til et hvilket som helst formål. Du behøver ikke at stille sikkerhed for lånet, hvilket betyder, at banken ikke kan beslaglægge dine aktiver, hvis du ikke betaler dine afdrag.
  • Kviklån: Et kviklån er et lille lån uden sikkerhed, som du kan ansøge om og få udbetalt hurtigt. Kviklån har normalt har høje renter, og du kan ende i en gældsspiral, hvis du ikke er forsigtig.
  • Samlelån: Et samlelån er et lån, som du optager for at betale din eksisterende gæld af. Fordelen ved et samlelån er, at du ofte kan få en lavere rente end den, du betaler på dine eksisterende lån, hvilket kan spare dig penge i det lange løb.
  • Billån: et billån er et lån, som du kan bruge til at finansiere købet af en bil. Fordelen ved et billån er, at det normalt har en lav rente. Ulempen ved et billån er, at det ofte kun er tilgængeligt for nye biler. Lendo billån lader dig sammenligne alle udbyderne og dermed mindsker du din risiko for ikke at kunne tilbagebetale lånet.

Hvor meget kan jeg låne på Lendo?

Det mindste beløb, du kan ansøge om, er 20.000 DKK og det maksimale beløb er 1.000.000 DKK.

 

Hvad er tilbagebetalingsbetingelserne på Lendo?

Den mindste tilbagebetalingsperiode er 1 år og den maksimale tilbagebetalingsperiode er 15 år.

lendo-dk

Hvordan ansøger jeg om et lån på Lendo?

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån på Lendo. Du kan gennemføre hele ansøgningsprocessen online på blot få minutter. For at ansøge om et lån på Lendo skal du give nogle personlige og finansielle oplysninger, herunder:

  • Dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
  • Dit CPR-nummer
  • Oplysninger om dine indtægter og udgifter
  • Dine bankkontooplysninger

Når din ansøgning er indsendt, vil Lendo sammenligne din låneansøgning med tilbud fra deres panel af banker og långivere. Lendo vil så præsentere dig for de bedste lånetilbud, de kan finde, og det er op til dig at beslutte, om du vil acceptere det eller ej.

 

Er det gratis at bruge Lendo?

Lendo opkræver ingen gebyrer for at bruge deres lånesammenligningstjeneste. Det eneste tidspunkt, hvor du betaler noget, er, hvis du beslutter dig for at optage et lån hos en af de långivere, som de har matchet dig med. Selv da vil renten på lånet være den samme, som hvis du selv havde henvendt dig direkte til långiveren

 

Hvordan tjener Lendo penge?

Lendo tjener penge gennem en lille provision, som de modtager fra långiverne, når en kunde tegner et lån hos en af dem. Det betyder, at du som forbruger og låntager ikke skal betale noget, når du tegner et lån igennem Lendo.

 

Lendo er et stort og anerkendt skandinavisk brand

Lendo har allerede hjulpet over en million forbrugere i Norden med at spare penge på deres lån. De blev grundlagt i Sverige i 2007 og er i dag den største lånesammenligningstjeneste i både Sverige og Norge. De arbejder kun med velrenommerede banker og långivere – over 100 i Norden og alle deres danske partnere er under tilsyn af Finanstilsynet.

Lendo er ejet af den norske mediekoncern Schibsted, som også ejer danske DBA og Bilbasen.

Tjek derfor Lendo ud i dag, hvis du gerne vil have et overblik over de lånemuligheder, som du kan få.

 

FAQ

Hvem ejer Lendo?

Det er firmaet Schibsted der er ejer af Lendo.

Hvor meget kan jeg låne hos Lendo?

Der ydes lån på op til 1.000.000 kr. ved Lendo

Er Lendo en bank?

Nej Lendo er ikke en bank, men de indhenter tilbud fra flere banker til deres kunder.

 

ALLE LÅN SAMLET

 

lendo-dk

 

Scroll to Top