Lendme

LendMe – sammenlign lån nemt, hurtigt og sikkert!

 

lendme-logo-ren
5
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
3,34% - 24,99%
Min. alder
18 år
Høj udbetaling
Hurtigt svar og udbetaling
7 ud af 10 får et tilbud
Ansøg Nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003- 81.253 kr. Norges største låneformidler. Dette er et annonce link.

 

LendMe er en låneplatform, der hjælper med at forbinde låntagere og långivere. Det er en fantastisk måde at få dannet sig et overblik over lån, før man optager dem.

LendMe slog dørene op åbnede i 2016 med visionen om at hjælpe folk med at komme i kontakt med långivere og få de bedst mulige vilkår for deres lån. Ved at udfylde en simpel ansøgning via deres låneberegner og formular kan du få personlige lånetilbud fra velrenommerede banker og træffe det bedste valg til dine behov.

Det er gratis at ansøge om og sammenligne lånetilbud via LendMe, uanset lånets størrelse. Det tager kun et par minutter at udfylde en ansøgning, og kort tid efter får du tilbud sendt direkte til din e-mail.

 

Sammenlign lånetilbud igennem LendMe

LendMe tilbyder en bred vifte af låneprodukter, herunder samlelån, sikret lån og usikrede lån.

 

Hvorfor er det smart at sammenligne lån før man optager dem?

Det kan spare dig penge! Når du har et komplet overblik over, hvilke tilbud du kan få, kan du nemmere træffe en informeret beslutning om, hvilket lån der passer til dine behov. Derudover kan du spare penge på dit lån ved at sikre en lavere ÅOP. Penge sparet er, som sagt, penge tjent.

 

Forskellen på usikrede og sikrede lån

Et lån uden sikkerhed kræver ingen sikkerhedsstillelse, hvilket betyder, at långiveren ikke kan beslaglægge dine aktiver, hvis du ikke kan tilbagebetale lånet. Denne type lån er ofte dyrere, fordi långiverne betragter det som en højere risiko.

Et lån med sikkerhed kræver en form for sikkerhedsstillelse f.eks. en bil eller et hus til at understøtte lånet. Hvis du misligholder lånet, kan långiveren beslaglægge dine aktiver. Denne type lån er ofte billigere, fordi det anses for at være en lavere risiko for långiveren.

 

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er en type lån, der giver dig mulighed for at betale flere gældsforpligtelser med én månedlig betaling. Det bruges, kort sagt, til at samle flere typer gæld. Denne type lån har ofte en lavere rente end renten på dine individuelle gældsposter, hvilket kan spare dig penge på sigt og dermed frigøre mere kapital til afbetaling af gæld.

 

Samlelån ved LendMe

De bedste Samlelån er i forvejen en god idé for de fleste der har flere gældsforpligtelser, men med LendMe kan du sammenligne vilkår hos forskellige banker og dermed få den bedst mulige rente og ÅOP.

Den store fordel her er, at du ikke er begrænset til én bank, når du bruger LendMe. Når du hurtigt kan undersøge markedet og sammenligne forskellige lånetilbud, før du træffer en beslutning, sikrer du også bedre vilkår til dig selv og gør samlelånet til en endnu mere attraktiv beslutning.

 

Lendme-dk

 

Renters Rente – hvad er det?

Rentesatsen er det gebyr, du skal betale for at låne penge. Den er normalt udtrykt som en procentdel af det samlede beløb, du låner, og den kan være enten fast eller variabel. Jo højere renten er, jo mere skal du betale tilbage i renteudgifter i løbet af lånets løbetid.

 

LendMe Kviklån

Et kviklån er en type lån, der kan godkendes og udbetales inden for en meget kort periode, ofte inden for 24 timer. Kviklån er normalt små lån uden sikkerhed, som er beregnet til nødudgifter eller uventede regninger.

Overvejer du at optage et kviklån, er det virkelig smart at kunne sammenligne flere typer, før du optager dem. Kviklån er ofte forbundet med høje omkostninger grundet den hurtige udbetaling. Ved at bruge platforme som LendMe får du måske bedre vilkår. De fleste pengeinstitutter tilbyder kviklån, men de hedder måske noget andet, f.eks. forbrugslån eller lån uden sikkerhed.

 

Kendt for god kundeservice

LendMe er kendt for at yde god kundeservice til sine brugere og gør meget ud af, at man har en god oplevelse på deres site. Hvis du har problemer med din låneansøgning, eller hvis du er i tvivl om noget, står deres kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

LendMe er en sikker og tryg måde at få et lån på, når man sammenligner med mange andre långivere. De tilbyder altid personlig betjening og rådgivning så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige aftale på dit lån.

Sidst, har LendMe en CEO med meget erfaring. Frederik, der er CEO og medstifter af LendMe, har over 10 års erfaring i den finansielle sektor, hvor han har arbejdet som juridisk konsulent i Saxo Bank og som chefjurist i EnterCard, der tilbyder kreditkort og forbrugslån.

 

FAQ

Hvem ejer Lendme?

Det er firmaet Axo Finans der er en del af AXO Group som er ejer af Lendme

Hvor meget kan jeg låne ved Lendme?

Der tilbydes lån op til 500.000 kr.

Er der alderskrav for at kunne låne penge her?

Du kan som udgangspunkt ansøge om lån fra du er 18 år

 

ALLE LÅN SAMLET

 

Lendme-dk

Scroll to Top