Arcadia Finans

Få et overblik over lånemuligheder med Arcadia Finans!

Arcadia Finans kan hjælpe dig med at finde det bedste lån til dine behov fra forskellige banker og långivere. De tilbyder en online platform, hvor det eneste du skal gøre, er at udfylde en gratis ansøgning, så får du flere tilbud på forskellige lån, som du kan sammenligne.

Sammenligning af lån kan potentielt spare dig tusindvis af kroner i renter og omkostninger over lånenes løbetid, så det er virkelig pengene værd at undersøge, om der er et bedre tilbud derude.

Arcadia Finans arbejder kun med velrenommerede banker og långivere, der er under tilsyn af Finanstilsynet så du kan være sikker på, at du får en god handel.

Lånebeløb
25.000 - 500.000

ÅOP

4,9% - 24,9%

Alderskrav

18 år

Afbetaling

12 - 180 mdr

Annonce

Nemmeste ansøgning i DK - Èn ansøgning - Få svar fra flere banker


Eksempel: Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 – 900 kr., debitorrenten 9,95% – 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% – 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 – 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 – 43.119 kr.

Kan jeg stole på Arcadia Finans?

I skrivende stund har de hjulpet over 100.000 danskere med at spare penge siden 2015. Arcadia Finans TrustPilot viser også, at de har en gennemsnitlig score på 2,9, hvilket er højt, når man tænker på, hvor mange mennesker de har hjulpet igennem tiden.

Få et klart får svar med det samme, når du ansøger, så du kan sammenligne lånetilbud inden for få minutter.

Kan alle søge om lån ved Arcadia Finans?

For at søge skal du være mindst 18 år, have en årlig bruttoindkomst på mindst 120.000 kr. og ikke være registreret som dårlig betaler, det vil sige være synlig i debitorregistret eller RKI.

Hvilken type lån kan man få ved Arcadia Finans?

Arcadia Finans tilbyder lån uden sikkerhed, samlelån og privatlån. Nedenfor kan du læse lidt om dem, og hvad de bedst kan bruges til.

  • Lån uden sikkerhedsstillelse: Et lån uden sikkerhed er et lån, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed, f.eks. dit hjem, for lånet. Fordelen ved dette er, at det er lettere at få godkendt, og du behøver ikke at bekymre dig om at miste din bolig, hvis du ikke kan betale tilbagebetale lånet. Ulempen er, at renten normalt er højere end for et lån med sikkerhedsstillelse.
  • Samlelån: Et samlelån er et lån, som du kan bruge til at betale flere andre lån af. Fordelen ved dette er, at du kun skal holde styr på ét lån og én rentesats. Ulempen er, at det samlede beløb, du skal betale tilbage, kan være højere, end hvis du bare fortsatte med at betale hvert lån separat.
  • Personligt lån: Et personligt lån er et lån, som du kan bruge til alt, hvad du ønsker. Fordelen ved dette er, at du har fuld frihed til at bruge pengene, som du ønsker. Ulempen er, at renten normalt er højere end for et specifikt lån, f.eks. et konsolideringslån.

arcadiafinans

Hvor meget kan man låne ved Arcadia Finans?

Det mindste beløb, du kan låne, er 25.000 kr. og det maksimale beløb er 500.000 kr.

Hvad er renten på et lån hos Arcadia Finans?

Rentesatsen på et lån hos Arcadia Finans afhænger af mange faktorer, herunder din indkomst, din kreditvurdering og den type lån, du ansøger om.

Hvad er tilbagebetalingsbetingelserne for et lån hos Arcadia Finans?

Den mindste tilbagebetalingsperiode for et lån hos Arcadia Finans er 12 måneder, og den maksimale er 180 måneder.

Jeg har ikke et samlelån – bør jeg det?

Der er ikke noget enkelt svar på dette spørgsmål. Det afhænger af dine individuelle omstændigheder. Et samlelån kan være en god idé, hvis du har flere lån med forskellige rentesatser, og du ønsker at spare penge på renterne ved at samle dem til ét lån med en lavere rente. Det kan også være en god idé, hvis du finder det svært at holde styr på flere forskellige lån.

På den anden side er et billigt samlelån måske ikke en god idé, hvis du er tæt på at betale nogle af dine lån af, og du hellere vil koncentrere dig om dem.

Det kan også være smart at samle låntyper, der har samme renter og ÅOP. Eksempelvis vil det ikke være optimalt at lægge et kviklån i et samlelån sammen med dit huslån, det ville påvirke renten enormt meget.

Hvordan ansøger jeg om et lån hos Arcadia Finance?

Lån penge ved Arcadia Finans ved at ansøge om et lån online. Du skal blot udfylde deres online-formularen, og du får svar inden for få minutter. Hvis du bliver godkendt, vil pengene være på din konto inden for 1-2 dage.

Det er dermed både nemt og hurtigt at ansøge om et lån igennem Arcadia Finance, så det er bare med at springe ud i det, hvis du tror, at det kan være den rigtige løsning for dig.

FAQ

Hvor meget kan jeg låne hos Arcadia Finans?

Det er muligt at få lån på 500.000 kr.

Hvor gammel skal jeg være for at låne her?

Alderskravet er 18 år

Kan jeg få et samlelån ved hjælp af Arcadia Finans

Ja det er muligt at få tilsendt lånetilbud på samlelån fra flere forskellige banker

 

ALLE LÅN SAMLET

arcadiafinans

Scroll to Top